14 června 2010

Common Law Society: Letní škola interpretace práva

Studentský spolek Common Law Society zve studenty českých i slovenských právnických fakult na Letní školu interpretace práva, která se uskuteční ve dnech 22. -29. srpna 2010 v chatě Patejdlova bouda ve Špindlerově Mlýně. Cílem projektu je věnovat se interpretaci práva z různých úhlů pohledu, v přednáškách a seminářích pod vedením lektorů: Michal Bobek, Bohumil Dvořák, Aleš Gerloch, Bohumil Havel, Josef Kotásek, Katarzyna Krzyžanková, Zdeněk Kühn, Filip Melzer, Radim Polčák, Tomáš Sobek, Michal Šejvl a Jan Wintr.

Bližší informace o projektu (témata seminářů, sborník jako výstup projektu, předběžný program, atd.) jsou k dispozici na webu http://lsip.society.cz/. Účastnický poplatek ve výši 2500, - Kč (příp. € 100) pokrývá náklady na ubytování a stravu. Doprava je individuální.

V případě zájmu o účast na Letní škole interpretace práva vyplňte přihlášku na webu (http://lsip.society.cz/prihlaska-2) a zašlete CV + motivační dopis v rozsahu max. 1 normostrany na e-mailovou adresu lsip@society.cz do 30. června 2010. Vybraní účastníci budou kontaktováni začátkem července 2010.

S veškerými dotazy se na nás můžete obrátit na adrese lsip@society.cz.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Vyzera to na zaujimavu akciu. Keby sa nieco take usporiadalo aj pre nestudentov...
D. Slivova

Anonymní řekl(a)...

Súhlasím ...tiež by som brala aj pre neštudentov :)

Anonymní řekl(a)...

Akce je rozhodně zamýšlená pro studenty, takže neváhejte a posílejte CV a motivační dopisy...rozhoduje nejen odbornost,ale i zápal pro věc a možnost přínosu do diskuse ;-)
CLS

Anonymní řekl(a)...

keby sa to organizovalo aj tento rok, interpretácia patrí medzi moje najoblúbenejšie témy

Zuzana Vikarská řekl(a)...

Bohužel, interpretaci letos nenabízíme, v posledních letech již interpretujeme v konkrétních oblastech práva. Příští týden začínáme s evropským právem (summer.society.cz), koncem srpna pak bude letní škola korporačního a insolvenčního práva, na kterou je ještě možné se přihlásit (do 30.6.), reklama zde: http://jinepravo.blogspot.be/2012/05/common-law-society-letni-skola.html